Jeneverbessenhout rookmot

Zoek naar jeneverbessenhout rookmot in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met jeneverbessenhout rookmot in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste jeneverbessenhout rookmot recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient jeneverbessenhout rookmot:

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Bacon

Ingrediënten:
beukenhout rookmot, elzenhout rookmot, jeneverbessenhout rookmot, pekelmengsel 1, pekelmengsel 2, pekelmengsel 3, pekelmengsel 4 en varkensbuik met zwoerd

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / varkensvlees / worst
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Een stoofpotje van tuinbonen en bloemen

Ingrediënten:
boekweitbloem, boragebloem, boter, erwtenbloesem, jeneverbessenhout, kamille, kamillebloem, komkommerbloemen, kruisbessen, morielje, Oost-Indische kers bloemen, pompoenbloem, rucolabloemen, tuinboon, tuinboonbloem en water

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
soep/bouillon / vinaigrette / groente
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Schubben en vislever uit de afvalbak

Ingrediënten:
bakzout, boter, citroentijm, dulsebouillon, geklaarde boter, jeneverbes, jeneverbessenhout, kabeljauwlever, korianderzaad, laurierblad, raapzaadolie, schubben van mul en zeewater

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vis
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress 1 notitie

Diner / voorgerecht uit Noma: a work in progress:

Oud brood in bouillon

Ingrediënten:
bosbes, boter, citroentijm, eekhoorntjesbrood, gedroogd eekhoorntjesbrood, haverwortel, jeneverbessenhout, kipfilet, lievevrouwebedstropoeder, molsla, spinazie, vossenbessen, water, witte wijn, witte wijnazijn, zout en zuurdesembrood

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
soep/bouillon / bouillon
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Wilde eend met herfstgeschenken

Ingrediënten:
00-bloem, appelbalsamico, beukenblad, bieten, bietensap, bosbessen, boter, citroensap, citroentijm, dennenappels, dillezaad, donkere ale, druivenpitolie, eekhoorntjesbrood, eekhoorntjesbroodolie, groene jeneverbessen, hooi, hooias, jeneverbessenhout, kipfilet, korianderzaad, lievevrouwebedstro, moutmeel, rode klaverzuring, roggemeel, rozenbottelazijn, rozenbottelblaadjes, vossenbessen, water, wilde eend, witte wijn en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Constructed Red Wine Glaze

Ingrediënten:
appelzuur, bosbes, boter, bramen, eikenhoutchips, fructose, pekel van ingemaakte kalamata-olijven, tanninepoeder, tartaarzuur en verjus

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Remko Kraaijeveld en Vanja van der Leeden - Indorock

Recept uit Indorock:

Asinan - met gerookte mango

Ingrediënten:
gebakken uitjes, houtsnippers, japanse groene radijs, komkommer, kruidige amandelsaus, mango, radijs, sawi asin, spitskool, taugé, umamidressing en wortel

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heston Blumenthal thuis:

Ingelegde eend

Ingrediënten:
citroenrasp, eendenpoten, eendenvet, ganzenvet, houtsnippers, jeneverbes, kaneelstokje, laurierblad, peperkorrel, sinaasappelrasp, steranijs, verse rozemarijn, verse tijm en zout

Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Geglaceerde rode biet en appel

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, boter, houtsnippers, kalfsmerg, kippengelei, klaverzuring, lievevrouwebedstro, mutsu-appels, rode biet, steranijs, tijm, water en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

In gerookt water gekookte linzen met perzik en geitenkaas

Ingrediënten:
arachideolie, balsamicoazijn, druivenpitolie, fructose, fruitsuiker, gedeïoniseerd water, geitenkaas, geklaarde boter, gerookt zout, houtsnippers, kruidnagel, laurierblad, mosterdvinaigrette, peperkorrel, perzik, puylinzen, radijs, selderij, sjalot, sla, verse bieslook, verse tijm en wortel

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:

Gerookte eendenborst met appels, rozijnen, walnoten en witlof

Ingrediënten:
appel, bladpeterselie, eendenborst, friséesla, grof zeezout, houtsnippers, knoflook, kruidnagel, olijfolie, peper, rozijnen, sherryazijn, verse rozemarijn, verse tijm, walnoten, water, witlof en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / gevogelte