Petit gris slakken

Zoek naar petit gris slakken in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met petit gris slakken in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste petit gris slakken recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient petit gris slakken:

Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Slakken met knoflookboter

Ingrediënten:
boter, kippenbouillon, knoflook, peper, slakkenhuisjes, slakken uit blik, verse basilicum, verse dragon, verse peterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Basisrecept uit Liever lokaal:

Slakken

Ingrediënten:
azijn, bloem, peper, slakken, ui, wijn, winterwortel en zeezout

Keuken:
Hollands
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:

Escargots - Slakken

Ingrediënten:
boter, knoflook, bladpeterselie, sjalot, slakken, stokbrood, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Belgie:

Pasteitjes met gebakken slakjes

Ingrediënten:
ardenner ham, bladerdeegpasteitjes, boter, crème fraîche, droge witte wijn, knoflook, peper, sjalot, slakken, tijm, verse peterselie en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Basisbereiding slakken

Ingrediënten:
azijn, court-bouillon, grof zout, laurier, maïsmeel, peterselie, slakken, tijm, ui, water, wijngaardslakken, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Ligurische slakken - lumache alla ligure

Ingrediënten:
droge witte wijn, gedroogde oregano, gedroogde paddenstoelen, knoflook, olijfolie, passata, peper, slakken, ui, verse bladpeterselie, verse rozemarijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / schaal- en schelpdieren