Paarse shiso

Zoek naar paarse shiso in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met paarse shiso in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste paarse shiso recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient paarse shiso:

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gepofte wortelen met mango, sesam en klaverzuring

Ingrediënten:
bladpeterselie, chilipeper, fleur de sel, kerstomaat, klaverzuring, knoflook, kruidnagels, laurier, mango, munt, olijfolie, paarse shiso, peper, sesamzaad, steranijs, tijm en wortel

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan / groente
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Koreaanse bowl met gerst

Ingrediënten:
babyspinazie, courgette, donkere sesamolie, gochujang, gort, kastanjechampignons, misopasta, sesamzaad, shisoblaadjes en wortel

Een recept uit E. Kazuko en P. Cassidy - Simpel Sushi

Recept uit Simpel Sushi:

Gerolde sushi-variaties

Ingrediënten:
basilicum, gezouten pruimen, gezuurde rijst, ingemaakte daikon, ingelegde gember, japanse rijstazijn, japanse sojasaus, shiso-bladen, nori, wasabipasta en zalm

Keuken:
Japans
Soort:
rijst
Een recept uit Ferran Adrià - Een dag bij elBulli

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli:

Dooi

Ingrediënten:
ascorbinezuur, basilicum, bernagiebloemen, bernagiescheuten, eiwitpoeder, fondant, gelatine, glucose, groene dennenappels, groene shiso, isomalt, koffie, olijfolie, pijnpitten, rode shiso, suiker, vloeibare stikstof, zoethoutpasta en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:

Ossenhaastataki Met Jeneverbeszout En Ponzu

Ingrediënten:
arachideolie, cress, gember, jeneverbessen, kombu, lente-uien, limoensap, ossenhaas, rijstazijn, sesamzaad, shiso, sojasaus, zout en yuzusap

Soort:
vlees
Een recept uit E. Kazuko en P. Cassidy - Simpel Sushi

Recept uit Simpel Sushi:

Handgevormde sushi nigiri

Ingrediënten:
basilicum, dashi-bouillon, eieren, gezuurde rijst, ingelegde gember, inktvis, japanse rijstazijn, japanse sojasaus, mirin, nori-zeewier, shiso-bladen, tijgergarnaalstaarten, tonijn, wasabi, zalm, zeebrasem en zoete sherry

Keuken:
Japans
Soort:
rijst
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Bouillon met krabvlees-radijspakketjes

Ingrediënten:
bonitovlokken, china rose radijs, enoki, heldere schaaldierenbouillon, korianderbloempjes, krabvlees, lime, mizunabloemen, olijfolie, peper, pomelo, shisoblaadjes, thaise basilicum en umeboshi

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Erwtjes-broccolisoep met munt

Ingrediënten:
kokosmelk, broccoliroosjes, citroen, erwtjes, extra vierge olijfolie, groentebouillon, kokosolie, linzen, pompoenpitten, shisoblaadjes, knoflook, ui, gember, verse muntblaadjes, versgemalen zwarte peper, zeezout en zuurdesem

Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Pho met gamba's

Ingrediënten:
babypaksoi, bergamotcitroen, chinese bieslook, citroengras, daikon, djeroek poeroet, enoki, gamba's, heldere schaaldierenbouillon, koriander, kruisdisteloesterzwam, lichte sojasaus, mizunabloemen, olijfolie, rode shiso en thaise basilicum

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon / pudding
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Eenvoudige gebakken rijst met kruiden

Ingrediënten:
basilicum, basmatirijst, boter, dille, knoflook, langkorrelrijst, lente ui, neutrale olie, peper, peterselie, rijst, shiso, sjalot en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Bijgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

IJskruid

Ingrediënten:
bieslook, blauwe rozijnen, bonenkruid, dille, feta, ijskruid, koriander, mosterd, olijf, peper, rode paprika, rode ui, shiso, slasaus, suiker, tonijn, yoghurt en zout

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Bouillon:

Visbouillon met fregola, pijlinkvis en asperges

Ingrediënten:
citroengras, dille, fregola sarda, groene asperges, limequat, olijfolie, peper, pijlinktvissen, shisoblaadjes, thaise basilicum, tom kha kai van vis en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon