Gesmoorde tomaat

Zoek naar gesmoorde tomaat in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met gesmoorde tomaat in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste gesmoorde tomaat recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient gesmoorde tomaat:

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Lunch / snack of tussendoortje uit Baru Belanda:

Perkedelburger

Ingrediënten:
aardappel, balsamicoazijn, basmatibuns, bloem, droog broodkruim, ei, eiwit, gesmoorde tomaat, korianderpoeder, knoflook, kokosolie, korianderzaad, nootmuskaat, paksoiblad, rode ui, rundergehakt, sambal tomaat, sjalot, tahunmayonaise, witte peper en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Pièce de boeuf à la cuillère - Kleingesneden gesmoord rundvlees, geserveerd in een rundvleescroûte

Ingrediënten:
arrowroot, bacon, boontjes, broodkruim, champignons, ei, fond, gebakken aardappels, gesmoorde sla, gesmoorde uitjes, gesmoorde wortel, ham, kalfspoot, kleine witte uitjes, lente-ui, madeira, maïzena, marinade voor boeuf à la mode, olie, parmezaanse kaas, peterselie, port, reuzel, runderbouillon, sjalot, tomaat, varkensspek, vleesjus, water en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Gegarneerde Kasseler rib

Ingrediënten:
kasseler rib, kruidenremoulade, rode paprika uit pot, tomaat, zoete augurk, zoute augurk, zure augurk en zuurkool

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees / mosterd
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gebakken rijst met garnalen - nasi goreng III

Ingrediënten:
arachideolie, knoflook, noorse garnalen, prei, sambal trassi, tomaat, ui, verse bladselderij, verse garnalen, voorjaarsui en witte rijst

Keuken:
Indonesisch
Soort:
rijst / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Boerenminestrone

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, cannellinibonen, groentebouillon, knolraap, koolraap, prei, savooiekool, spaghetti, tomaat in blik en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Boerengroentesoep

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, groentebouillon, knolraap, koolraap, prei, spliterwten, tomaat uit blik en ui

Keuken:
Europees
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Sperziebonen met tomaat

Ingrediënten:
arachideolie, ketjap benteng manis, olie, paprikapoeder edelsusz, sambal oelek, sliertsjalot, sperziebonen, stengelui, tomaat, ui, voorjaarsui en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mascha Lammes - Wereldbroodjes

Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:

El Completo

Ingrediënten:
avocado, mayonaise, tomaten, worsten en zuurkool

Keuken:
Chileens
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Zwartoogbonen met bacon

Ingrediënten:
bacon, basmatirijst, chilipoeder, groene kool, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, maïs, oregano, paprikapoeder, snijbiet, tomaat uit blik, ui en zwartoogbonen

Keuken:
Amerikaans
Soort:
groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gemakkelijke basis bonensla

Ingrediënten:
andijvie, boerenkool, gedroogde bonen, kool, linzen, spinazie, spliterwten, tomaat en vinaigrette

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Anne Wilson - Indonesisch koken

Diner / voorgerecht uit Indonesisch koken:

Groentesoep met bami

Ingrediënten:
bami, bloemkool, chinese kool, djinten, ketoembar, kippenbouillon, lente-uien, sojasaus en tomaat

Keuken:
Indonesisch
Soort:
soep/bouillon