Ontkiemde zaden

Zoek naar ontkiemde zaden in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met ontkiemde zaden in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste ontkiemde zaden recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient ontkiemde zaden:

Een recept uit Sabine Koning

Recept van Oh my foodness:

Vegan spaghetti bolognese

Ingrediënten:
balsamicoazijn, cayennepeper, linzen, nootmuskaat, peper en zout, spaghetti, knoflook, tomatenblokjes uit blik, trostomaten, ui, verse basilicum, winterpeen en zongedroogde tomaten

Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fresh en light:

Hummus (diverse variaties)

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroenrasp, citroensap, doperwt, edamamebonen, gemberwortel, kikkererwten, knoflook, korianderblaadjes, linzen, pindakaas, rode chilipeper, sesamzaad, sinaasappelsap, sojabonen, sojasaus, tahin, venkelzaad, wasabipasta, wortel, yoghurt en zijdetofu

Een recept uit Francesca van Berk

Recept van Francesca Kookt!:

Makreelsoep met bonen

Ingrediënten:
citroen, gehakt, gerookte makreel, groentebouillonblokje, knoflook, linzen, olijfolie, rode kidneybonen, rode peper, selderij, bleekselderij, ui en zwarte peper

Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Linzen met chorizo - lentejas

Ingrediënten:
bakchorizo, knoflook, laurierblad, linzen, morcilla, ñoraspaprikas, olijfolie, tocino, ui, verse bladpeterselie, wortel, zeezoutvlokken en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Indiase kip kerrie met linzen

Ingrediënten:
kerrie, kipfilet, kokosmelk, kokosolie, kruiden, kurkuma, linzen, rode peper, sjalotjes, spinazie, knoflook, tomaat, gember, verse koriander en zout

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Mungbonen met rijst en gedroogde abrikozen

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, cayennepeper, gedroogde abrikoos, kaneelpoeder, kardemompoeder, komijnpoeder, linzen, mungbonen, olijfolie, peper, saffraan, spliterwten, ui en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
peulvruchten / vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Tartaar van witte koolvis & chorizo

Ingrediënten:
chorizo, doperwten, dragon, lente ui, olijfolie, ontkiemde linzen, witte koolvis en zeezout

Soort:
carpaccio/tartaar / vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Indiase kip kerrie met linzen

Ingrediënten:
kerrie, kipfilet, knoflook, kokosmelk, kokosolie, kruiden, kurkuma, linzen, rode peper, sjalotjes, spinazie, tomaat, gember, verse koriander en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Indiase linzencurry met broccoli en wortel

Ingrediënten:
broccoli, cayennepeper, curry, currypasta, garam masala, gehakt, gemalen korianderzaad, gember, kokos, kokosmelk, kokosolie, koriander, kurkuma, linzen, masala, olie, rijst, rode chilipeper, knoflook, tomaten, water, water, witte ui, wortel, wortels en zonnebloemolie