orgaanvlees

Zoek naar orgaanvlees in uw eigen kookboeken

Orgaanvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Ontbijt uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Pikante lamsnieren - devilled kidneys

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, lamsnieren, mangochutney, mosterd, mosterdpoeder en zout

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / lamsvlees / orgaanvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Lamsstoofschotel - hot pot

Ingrediënten:
aardappel, boter, champignon, lamsnier, lamsschouder, oesters, ui, verse peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees / orgaanvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Lever met citroen - fegato al limone

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, lever, olijfolie, peper, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:

Lamszwezerik met komijn, chilipeper en sumak

Ingrediënten:
bleekselderij, gemalen komijn, gemalen sumak, griekse yoghurt, kaneelstokje, knoflook, kruidnagel, lamszwezerik, melk, olijfolie, scherpe turkse rode chilipeperpasta, scherp paprikapoeder, ui en witte peper

Keuken:
Turks
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:

Foie gras in briochedeeg

Ingrediënten:
briochedeeg en foie gras

Keuken:
Frans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Kalfslever Lyonnaise

Ingrediënten:
azijn, bloem, boter, kalfslever en ui

Keuken:
Frans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Kalfslever met witte wijn

Ingrediënten:
bloem, boter, kalfslever, peterselie, sjalot en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [5]:

*Foie Gras a la Vapeur: Sous Vide Foie Gras with Duck Broth with Vanilla and Bay Leaf, Braised Napa Cabbage, Compressed Muscat Grapes and Spiced Walnut Gel

Ingrediënten:
foie gras, chinese kool, groene walnoot, kruidige walnoot-gel, muscatdruiven en szechuanpeper

Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [3]:

Foie Gras, Torchon, cold-smoked

Ingrediënten:
foie gras

Soort:
orgaanvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Lever met boter en salie - fegato al burro e salvia

Ingrediënten:
boter, ei, knoflook, lever, peper, verse salieblaadjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Fritto misto Piemontese - Mixed grill uit Piemonte

Ingrediënten:
amarettikoekjes, appel, aubergine, citroen, courgette, courgettebloemen, ei, hersenen, kalfslapjes, kalfslever, kalkoenfilet, kipfilet, lamslapjes, niertjes, olie, paneermeel, runderlapjes, varkenslever, varkensworstjes, zoete semolina, zout en zwezerik

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / orgaanvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kalfszwezerik met oesterzwammen en taugé

Ingrediënten:
bieslook, bloem, bruine fond, groentebouillon, kalfszwezerik, maïszetmeel, oesterzwammen, peper, sluimererwten, taugé, tuinbonen, vetstof en zout

Soort:
vlees / orgaanvlees
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Fegato al balsamico - Kalfslever met balsamicosaus

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bloem, extra vergine olijfolie, kalfslever, kervel, ui, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Coratella di agnello - Lamsragoût

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, lamshart, lamslever, lamslongen, laurier, rozemarijn, salie, spaanse peper, tomaat, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Diner / voorgerecht uit Turkse kookkunst:

Ciğer tava - Gebraden lever

Ingrediënten:
bloem, lamslever, peterselie, ui en zout

Keuken:
Turks
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:

Foie de veau Lyonnaise - Kalfslever Lyonnaise

Ingrediënten:
bloem, boter, demi-glace, kalfslever, olijfolie, peper, bladpeterselie, sherryazijn, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Pacalpörkölt - Penspörkölt

Ingrediënten:
knoflook, pens, plantaardig vet, reuzel, rozenpaprikapoeder, tomaat, ui en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:

Boudin noir aux pommes - Bloedworst van appel

Ingrediënten:
appel, bloedworst, boter, komijnzaad, olie, peper, suiker en zout

Keuken:
Frans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:

Kalfstong met madeira

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, kalfsbouillon, kalfstong, kippenbouillon, madeira, olijfolie, peper, prei, sherryazijn, ui, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:

Coeur de porc à l'armagnac - Varkenshart met armagnac

Ingrediënten:
armagnac, boter, kippenbouillon, knoflook, peper, bladpeterselie, reuzel, tijm, ui, varkenshart en zout

Keuken:
Frans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Gemengde salade met kippenlevertjes

Ingrediënten:
basilicum, brood, eikenbladsla, kippenlevertjes, knoflook, peper, vetstof, vinaigrette en zout

Soort:
orgaanvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Basisrecept uit De Zilveren Lepel:

Basisbereiding voorbereiding tong kalfstong

Ingrediënten:
bleekselderij, kalfstong, kruidnagel, rundertong, ui, varkenstong, water, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Kalfszwezerik met bessenpoeder - ris de veau à la poudre de cassis

Ingrediënten:
boter, donkere vleesfond, kalfszwezerik, olijfolie, sjalot, peper, witte bourgogne, zout en zwarte-bessenpoeder

Keuken:
Frans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Szalontüdő - Long

Ingrediënten:
kalfshart, kalfslong, knoflook, laurier, marjolein, peperkorrels, peterseliewortel, runderhart, runderlong, ui, wortel, zout en zure room-citroensaus

Keuken:
Hongaars
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Cervelles en matelote - Kalfshersenen in rode wijn met champignons en uien

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, croutons, donkere bouillon, jonge rode wijn, kalfshersenen, kleine witte uitjes, knoflook, laurier, peper, peterselie, tijm, tomatenpuree en zout

Keuken:
Frans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Ris de veau braisés à l'Italienne - Gesmoorde zwezerik met bruine champignonsaus

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, champignons, dragon, droge witte vermouth, droge witte wijn, ham, kervel, laurier, maïzena, peper, peterselie, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zout en zwezerik

Keuken:
Frans
Soort:
orgaanvlees