ijs

Zoek naar ijs in uw eigen kookboeken

Ijs koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Diner / nagerecht uit De banketbakker:

Champagneparfait

Ingrediënten:
eidooier, marc de champagne, slagroom, gezoet, suiker en water

Soort:
ijs
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Diner / nagerecht uit De banketbakker:

Aardbeienijs

Ingrediënten:
water

Soort:
ijs
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:

Bevroren chocolademousse met praliné

Ingrediënten:
bittere chocolade, boter, bruine rum, créme anglaise, crème chantilly, eiwit, praliné, suiker, vanille-essence, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
ijs
Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Recept uit Gesund Geniessen:

Paardenbloemsorbet

Ingrediënten:
citroensap, honing, paardenbloemen en sinaasappelsap

Keuken:
Duits
Soort:
ijs
Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Recept uit Gesund Geniessen:

Granaatappelgranité

Ingrediënten:
citroensap, granaatappelsap, honing en sinaasappelsap

Keuken:
Duits
Soort:
ijs
Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Recept uit Gesund Geniessen:

Fichtensprossen-Sugo mit Himbeeren, Kräutersalat und Ziegenquark-eis / Sparrenscheutensap met frambozen, kruidensalade en geitenkaaskwarkijs

Ingrediënten:
crème fraîche, filideeg, filodeeg, frambozensaus, geitenkwark, geitenyoghurt, honing, kruidensalade, magere melk, sinaasappelsap, sparrenscheutensap en zure room

Keuken:
Duits
Soort:
ijs
Een recept uit Janneke Philippi - Heerlijk simpel

Diner / nagerecht uit Heerlijk simpel:

Granaatappelsorbet

Ingrediënten:
citroengras, granaatappel, granaatappelsap, suiker en witte gelatine

Soort:
ijs
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:

Bevroren chocolademousse met gekarameliseerde walnoten

Ingrediënten:
bittere chocolade, boter, bruine rum, créme anglaise, crème chantilly, eiwit, gekarameliseerde walnoten, suiker, vanille-essence, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
ijs
Een recept uit Manuela Darling-Gansser en Simon Griffiths - Lente in Sicilië

Recept uit Lente in Sicilië:

granita al gelso

Ingrediënten:
citroen, fijne suiker, rijpe rode moerbeien en slagroom

Keuken:
Siciliaans
Soort:
ijs
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Mocca-ijs

Ingrediënten:
ei, eidooier, melk, room, sterke koffie en suiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
ijs
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Perzik-ijs

Ingrediënten:
perzik, poedersuiker en room

Keuken:
Internationaal
Soort:
ijs
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Coupe Smirnov

Ingrediënten:
oploskoffie, slagroom, vanille-ijs en wodka

Soort:
ijs
Een recept uit Johan Lafer - Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen

Recept uit Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen:

Parfait

Ingrediënten:
ei, eidooier, honing, room en vanillemerg

Keuken:
Duits
Soort:
ijs
Een recept uit Johan Lafer - Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen

Diner / nagerecht uit Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen:

Eisbombe Alaska / IJstaart Alaska

Ingrediënten:
baiser, biscuitbodem, frambozensorbet en witte parfait

Keuken:
Duits
Soort:
ijs
Een recept uit Johan Lafer - Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen

Diner / nagerecht uit Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen:

Schokoladeneis mit Karamelbirnen und Fleur de Sel / Chocoladeijs met gekarameliseerde peer en fleur de sel

Ingrediënten:
eidooier, fleur de sel, gekarameliseerde peer, karamelsaus, melk, pure chocolade, room, suiker en walnoten

Keuken:
Duits
Soort:
ijs
Een recept uit  - Elena Spagnol - I gelati fatti in casa con en senza macchina

Recept uit Elena Spagnol - I gelati fatti in casa con en senza macchina :

Alternatieven voor parfait als vulling voor ijstaarten

Ingrediënten:
geglaceerde kastanjes, gekandeerd fruit, ijsschuim, ijssoufflé, kruim van bitterkoekjes, likeur, meringuekruim en zabaione met slagroom

Keuken:
Italiaans
Soort:
ijs
Een recept uit Johan Lafer - Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen

Diner / nagerecht uit Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen:

Bellini, Sorbet von weißem Weinbergpfirsich mit geliertem Champagner / Sorbet van witte wijnbergperzik en champagnegelei

Ingrediënten:
champagnegelei, citroensap, suiker en wijnbergperzikken

Keuken:
Duits
Soort:
ijs
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Banana-split

Ingrediënten:
bananen, chocoladesaus en vanille-ijs

Soort:
ijs
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Poire Belle Hélène

Ingrediënten:
chocoladesaus, peren uit blik en vanille-ijs

Soort:
ijs
Een recept uit Manfred Meeuwig, P. Engelsman en J. Halvemaan - Haute cuisine op klompen

Diner / nagerecht uit Haute cuisine op klompen:

Poffertjes, citroenijs en advocaatroom

Ingrediënten:
advocaat, bloem, citroenijs, gist, melk, poedersuiker, poffertjesmix, slagroom en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
ijs
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Yoghurtijs met aardbeien

Ingrediënten:
aardbeien, citroensap, suiker en yoghurt

Soort:
ijs
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

IJssoufflé met frambozen

Ingrediënten:
eiwitten, frambozen, griessuiker en slagroom

Soort:
ijs
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Perzikparait

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, melk, perzikpuree, slagroom, suiker en vanillepeul

Keuken:
Internationaal
Soort:
ijs
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:

IJsvariaties obv chantilly meringuée

Ingrediënten:
aardbeienpuree, abrikozensaus, chocoladesaus, eiwit, frambozenpuree, geglaceerde kastanjes, gekarameliseerde walnoten, gekonfijte vruchten, gemarineerde perzik, kirsch, rum, suiker, vanille-essence en walnoten

Keuken:
Frans
Soort:
ijs
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:

Chocolade-ijs obv chantilly meringuée

Ingrediënten:
bittere chocolade, boter, bruine rum, eiwit, oploskoffie, slagroom, suiker, vanille-essence, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
ijs
Een recept uit  - Tomaten special, 35 Rezepte

Drinken / cocktails uit Tomaten special, 35 Rezepte:

Bloody Mary mit Tomatensorbet - Bloody Mary met tomatensorbet

Keuken:
Mediterraans / Frans / Duits
Soort:
ijs