ijs

Zoek naar ijs in uw eigen kookboeken

Ijs koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Diner / nagerecht uit De banketbakker:

Champagneparfait

Ingrediënten:
eidooier, marc de champagne, slagroom, gezoet, suiker en water

Soort:
ijs
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Diner / nagerecht uit De banketbakker:

Aardbeienijs

Ingrediënten:
water

Soort:
ijs
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / nagerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Zureroomijs

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, rood fruit, slagroom, suiker, vanillesuiker, volle melk, witte basterdsuiker en zure room

Soort:
ijs
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Diner / nagerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Grand marnierijs

Ingrediënten:
ei, grand marnier, sinaasappelrasp, slagroom en witte basterdsuiker

Keuken:
Frans
Soort:
ijs
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / nagerecht uit La Mère Brazier:

Noorse omelet

Ingrediënten:
biscuitdeeg, eiwit, poedersuiker, roomijs en rum

Keuken:
Frans
Soort:
ijs
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Spanje:

Amandel-turrónijs

Ingrediënten:
blanke amandelen, eierdooier, fijne kristalsuiker, slagroom en zoete sherry

Keuken:
Spaans
Soort:
ijs
Een recept uit J. Steingarten - De man die alles at

Diner / nagerecht uit De man die alles at:

Mandarijnengranito

Ingrediënten:
citroensap, kristalsuiker, mandarijnen en water

Keuken:
Siciliaans / Italiaans
Soort:
ijs
Een recept uit J. Steingarten - De man die alles at

Diner / nagerecht uit De man die alles at:

Granité van geroosterde amandel

Ingrediënten:
amandel, amandelextract, kristalsuiker en water

Keuken:
Siciliaans / Italiaans
Soort:
ijs
Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:

Frambozensorbet

Ingrediënten:
frambozencoulis en suiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
ijs
Een recept uit J. Steingarten - De man die alles at

Diner / nagerecht uit De man die alles at:

Granité van zwarte moerbei of wilde aardbei

Ingrediënten:
bosaardbeien, citroensap, kristalsuiker, water en zwarte moebei

Keuken:
Siciliaans / Italiaans
Soort:
ijs
Een recept uit J. Steingarten - De man die alles at

Diner / nagerecht uit De man die alles at:

Dazey citroenijs

Ingrediënten:
citroensap, citroenschil, sinaasappel, suiker en water

Keuken:
Amerikaans
Soort:
ijs
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Recept uit De truffel:

Roomijs

Ingrediënten:
ijsstabilisator, invertsuiker, melkpoeder, mineraalwater, suiker, witte chocolade, witte truffel en witte truffelhoning

Keuken:
Frans
Soort:
ijs
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / voorgerecht uit Mas is meer:

Sorbet

Ingrediënten:
bierazijn, geuze mariage parfait, glycerine, ijspoeder, moutpoeder en palatinose

Keuken:
Belgisch
Soort:
ijs
Een recept uit Manfred Meeuwig, P. Engelsman en J. Halvemaan - Haute cuisine op klompen

Diner / nagerecht uit Haute cuisine op klompen:

Witte dame

Ingrediënten:
amandelen, chocolade, ei, frituurolie, gemalen kokos, paneermeel, slagroom en vanilleijs

Keuken:
Hollands
Soort:
ijs
Een recept uit Johan Lafer - Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen

Recept uit Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen:

Kokossorbet

Ingrediënten:
kokoslikeur, kokosmelk, kokospoeder, limoensap en poedersuiker

Keuken:
Duits
Soort:
ijs
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Iced koffie

Ingrediënten:
koffiebonen, room, vanilleijs en water

Keuken:
Internationaal
Soort:
ijs
Een recept uit Johan Lafer - Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen

Recept uit Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen:

Frambozensorbet

Ingrediënten:
citroensap, diepvriesframbozen, gelatine, suiker en water

Keuken:
Duits
Soort:
ijs
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:

La suprise du Vésuve - Omelet Vesuvius

Ingrediënten:
bisquitgebak, cognac, eiwit, génoise, kirsch, poedersuiker, rum, suiker, vanille-essence en zout

Keuken:
Frans
Soort:
ijs
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / nagerecht uit Delicious. Het kookboek!:

Partjes limoncello-ijs

Ingrediënten:
citroen, crème fraîche, limoncello, poedersuiker en slagroom

Soort:
ijs
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / nagerecht uit Delicious. Het kookboek!:

Amandelparfait

Ingrediënten:
amandel, amarettikoekjes, amaretto, boter, bruine basterdsuiker, ei, poedersuiker, slagroom en vanille-extract

Soort:
ijs
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / nagerecht uit La Mère Brazier:

Roomijs

Ingrediënten:
basterdsuiker, eidooier, double cream, melk en smaakstof

Keuken:
Frans
Soort:
ijs
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Diner / nagerecht uit Fresh en light:

Granita (diverse)

Ingrediënten:
agavesiroop, bloedsinaasappel, diepvriesframbozen, espresso, kokos, kokosmelk, kristalsuiker, limoen, suikermeloen en watermeloensap

Soort:
ijs
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Diner / nagerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

La delizia dei doge - IJs van de dogen

Ingrediënten:
kaneelijs, kardamomijs en saffraanijs

Keuken:
Italiaans
Soort:
ijs
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

IJssoufflé met chocolade

Ingrediënten:
eieren, gelatineblaadjes, geraspte chocolade, pure chocolade, slagroom, suiker, vanille-extract en zout

Soort:
ijs
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

IJssoufflé Grand Marnier

Ingrediënten:
bloemsuiker, cacaopoeder, eieren, gekonfijte sinaasappelschil, oploskoffie, sinaasappellikeur, slagroom, suiker en vanillesuiker

Soort:
ijs
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / nagerecht uit Een kookboek.:

Granité van granny smith en spinazie

Ingrediënten:
belgische gin, gelatine, granny smithsap, limoensap, limoenzest, ruwe rietsuiker en spinazie

Keuken:
Belgisch
Soort:
ijs