snoep

Zoek naar snoep in uw eigen kookboeken

Snoep koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Spaanse keuken:

guirlache

Ingrediënten:
amandelen, citroensap, hazelnoten, kristalsuiker en olie

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / snoep / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Snack of tussendoortje uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Fudge

Ingrediënten:
boter, clementine, gecondenseerde melk, lichtbruine basterdsuiker, mandarijn en whisky

Soort:
snoep / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

BBQCaramels

Ingrediënten:
barbecuesaus (kc masterpiece honey), boter, eetbare wikkels, glucosesiroop de40, hm pectine, brown ribbon hv, obipektin brand, suiker, vloeibare hickoryrook, water en zout

Soort:
snoep
Een recept uit Gerrit van den Brenk - ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier

Recept uit ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier:

Sinaasappelsnippers (Orange-snippers)

Ingrediënten:
aluinpoeder, kristalsuiker, sinaasappelschil zonder witte deel en water

Keuken:
Hollands
Soort:
snoep
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Nougat

Ingrediënten:
amandelschaafsel, roomboter, suiker en water

Soort:
snoep
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Helen Goh - Sweet

Bij de koffie uit Sweet:

Woodland meringues

Ingrediënten:
bakpoeder, basterdsuiker, cream of tartar, donkere chocolade, eiwit, gevriesdroogde aardbei, hazelnoot, maïsmeel, melkchocolade, vanille extract, wijnsteenzuur en witte chocolade

Soort:
zoet / snoep
Een recept uit Gerrit van den Brenk - ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier

Recept uit ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier:

Geele ulefeljes

Ingrediënten:
citroen, suiker en suikerklontjes

Keuken:
Hollands
Soort:
snoep
Een recept uit Gerrit van den Brenk - ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier

Recept uit ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier:

Ulefeljes

Ingrediënten:
klaprozenthee en suiker

Keuken:
Hollands
Soort:
snoep
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Ingrediënten:

Marsepeinen aardappeltjes

Ingrediënten:
cacao en marsepein

Keuken:
Hollands
Soort:
snoep
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Ingrediënten:

Marsepein

Ingrediënten:
blanke amandelen, citroensap, poedersuiker en sinaasappellikeur

Keuken:
Hollands
Soort:
snoep
Een recept uit Gerrit van den Brenk - ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier

Recept uit ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier:

Groene of zogenaamse druivenpas

Ingrediënten:
appelpulp, cochenillewater, giddegom, indigo, kweepeerpulp, suiker en water

Keuken:
Hollands
Soort:
snoep
Een recept uit Gerrit van den Brenk - ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier

Recept uit ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier:

Suikerperen

Ingrediënten:
peren, suiker en water

Keuken:
Hollands
Soort:
snoep
Een recept uit Gerrit van den Brenk - ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier

Recept uit ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier:

Rode kweepas

Ingrediënten:
appelpulp, cochenillewater, kweepeerpulp en suiker

Keuken:
Hollands
Soort:
snoep
Een recept uit Gerrit van den Brenk - ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier

Recept uit ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier:

Citroenschuim

Ingrediënten:
citroenrasp, eiwit en suiker

Keuken:
Hollands
Soort:
snoep
Een recept uit Gerrit van den Brenk - ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier

Recept uit ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier:

Witte kweepas

Ingrediënten:
appelpulp, kweepeerpulp en suiker

Keuken:
Hollands
Soort:
snoep
Een recept uit Gerrit van den Brenk - ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier

Recept uit ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier:

Frambozen-bessenpas

Ingrediënten:
frambozen, rode bessenpulp door een haarzeef, suiker en vloeipapier

Keuken:
Hollands
Soort:
snoep
Een recept uit Gerrit van den Brenk - ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier

Recept uit ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier:

Bessenpas

Ingrediënten:
rode bessenpulp door een haarzeef, suiker en vloeipapier

Keuken:
Hollands
Soort:
snoep
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Karamels

Ingrediënten:
blanke stroop, kristalsuiker, roomboter, slagroom en vanillestokje

Soort:
snoep
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Toffees

Ingrediënten:
honing, kristalsuiker, melk, roomboter, slagroom en vanillestokje

Soort:
snoep
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Recept uit Home made zomer:

Nougat

Ingrediënten:
bigarreaux, eiwit, amandel, golden syrup, honing, suiker, vanille-essence, water en zout

Soort:
snoep
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Bij de koffie uit Heston Blumenthal thuis:

Ananasmarshmallows

Ingrediënten:
ananassap, bladgelatine, eiwit, fijne tafelsuiker, maïzena, oranjebloesemwater, poedersuiker, rozenwater en vloeibare glucose

Soort:
zoet / snoep
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Basisrecept uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Marsepein

Ingrediënten:
poedersuiker, rozenwater en zoete amandelen

Keuken:
Europees
Soort:
snoep
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Hot Apricot Marshmallow

Ingrediënten:
abrikozenpuree, amandel, bieslook, citroenmelisse, gedroogde abrikozen, gelatine, jasmijnolie, methylcellulose f50® en olijfolie

Soort:
snoep
Een recept uit R. Schreven - Hip Holland

Snack of tussendoortje uit Hip Holland:

Stroopsoldaatjes

Ingrediënten:
boter en fijne tafelsuiker

Keuken:
Hollands
Soort:
snoep
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Snack of tussendoortje uit Heston Blumenthal thuis:

Gepofte spelt

Ingrediënten:
arachideolie, druivenpitolie, parelspelt en zout

Soort:
snoep
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Pepermunt

Ingrediënten:
glucose, mint essence, poedersuiker, suiker en water

Keuken:
Hollands
Soort:
snoep