86 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelappelbieslookbloemboterbouilloneihalf-om-halfgehaktkerrieknoflooknootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpreiroomsjalotslagroomtijmuivolle melkwitbroodwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Noedels met paddenstoelen

Ingrediënten:
bergkaas, ei, gedroogd eekhoorntjesbrood, groentebouillon, melk, nootmuskaat, peterselie, speltbroodjes, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Rijke groentepuree

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, halfvolle room, melk, peterselie, slagroom, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Spaghetti met gehaktballetjes

Ingrediënten:
ei, gedroogde rode chilipeper, groentebouillon, kristalsuiker, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, peterselie, rundergehakt, spaghetti, witbrood, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol

Lunch / buffet / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:

Verstopte Pompoen Mac And Cheese

Ingrediënten:
belegen cheddar, bladpeterselie, flespompoen, halfvolle melk, groentebouillon, boter, macaroni, pitten, knoflook, versgemalen zwarte peper en zeezout

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

De echte Hollandse tomatensoep

Ingrediënten:
bloem, boter, foelie, groentebouillon, half-om-halfgehakt, laurierblad, margarine, melk, peperkorrels, peterselie, slagroom, soeptomaten, tijm, ui, vermicelli, witbrood, wortel en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:

Soep met Pannenkoek

Ingrediënten:
bieslook, bloem, ei, groentebouillon, kippenbouillon, melk, peterselie, runderbouillon en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Courgettesoep

Ingrediënten:
bacon, courgette, groentebouillon, marjolein, melk, peper, peterselie, tijm, uien, vetstof en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Visschotel

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, champignon, citroen, groentebouillon, heilbotfilet, kabeljauwfilet, knoflook, kookroom, melk, peterselie, garnaal, snapperfilet en witte wijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Groentesoep met kaas

Ingrediënten:
bloem, emmentaler, groentebouillon, melk, peper, peterselie, prei, selderij, ui, vetstof, wortelen en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Quornblanquette

Ingrediënten:
champignons, groentebouillon, knoflook, maïszetmeel, melk, olie, peper, peterselie, quorn, ui en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Mulligatawny

Ingrediënten:
appel, bloem, boter, groentebouillon, kerrie, mager lamsvlees, milde currypasta, peterselie, ui, volle melk en wortel

Keuken:
Engels / Indiaas
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Mulligatawny met tomaten

Ingrediënten:
appel, bloem, boter, groentebouillon, kerrie, mager lamsvlees, milde currypasta, peterselie, tomaat uit blik, ui, volle melk en wortel

Keuken:
Engels / Indiaas
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Eierbloemsoep met kruiden

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, dille, ei, groentebouillon, kervel, knoflook, koriander, lente-ui, melk, olijfolie, peterselie, venkelgroen, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraan
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Elegante winterse tomatensoep

Ingrediënten:
gedroogde tomaat, groentebouillon, honing, knoflook, melk, olijfolie, peterselie, rode ui, room, tijm, tomaat uit blik, wortel, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Bleekselderij-kaassoep

Ingrediënten:
belegen goudse kaas, bleekselderij, bloem, boter, groentebouillon, macaroni, melk, peper, spiraalmacaroni, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees / Nederlands
Soort:
soep/bouillon / pasta/noodles / vegetarisch
Haal meer recepten op...