Basisrecept uit Brits bakboek:
Hot water crust pastry
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, eigeel, melk, patentbloem, reuzel, water en zeezout
- Keuken:
- Brits
- Soort:
- beslag/deeg
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, citroensap, ei, eidooier, gedroogde gist, gist, kaneel, knoflook, kristalsuiker, maïzena, nootmuskaat, olie, olijfolie, patentbloem, peper, peterselie, poedersuiker, room, slagroom, suiker, ui, volle melk, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Brits bakboek:
Recept uit Noma:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit Home made:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Appels en peren:
Recept uit De banketbakker:
Lunch uit Oma's receptenboek:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:
Ontbijt / bijgerecht uit Brits bakboek:
Brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Fast food:
Brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit Brits bakboek:
Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:
Ontbijt uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Keet Smakelijk:
Ontbijt / brunch / bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit De herenkookclub:
Brunch / diner / nagerecht / bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen: