207 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebotercayennepepercitroencitroensapeieidooiergistknoflookkruidenlauriermelknootmuskaatolieolijfoliepeperslagroomsuikertijmtomatenpureeuiwitte peperwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:

Bruine basissaus

Ingrediënten:
afsnijdsels van rund, bloem, laurier, peterseliestelen, tijm, tomatenpuree, ui, water en winterpeen

Soort:
vlees / saus/dressing/jus
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Kaasragout

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, ei, gelatine, oude kaas, maggi, mosterd, nootmuskaat, peterselie, roomboter en water

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Kalfsragout

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, eidooier, mager kalfsvlees, maggi, mosterd, nootmuskaat, peperkorrel, peterselie, roomboter, slagroom en water

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Koken voor elke dag:

Visfondue

Ingrediënten:
bloem, ei, peper, peterselie, pils, schaaldieren, visfilets, water, zonnebloemolie en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:

gamba´s met een krokant korstje

Ingrediënten:
bloem, cayennepeper, citroen, ei, gamba's, peterselie, plantaardige olie en water

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / hartige hapjes / frituur
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Garnalenragout

Ingrediënten:
bloem, cayennepeper, eidooier, hollandse garnalen, melk, peterselie, roomboter, sjalot, slagroom, tabasco en water

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit R. Salaman en Martin Brigdale - De Griekse keuken thuis

Recept uit De Griekse keuken thuis:

kikkererwtensoep

Ingrediënten:
bloem, citroen, gedroogde kikkererwten, gladde peterselie, olijfolie extra vierge, ui, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Janneke Philippi en Serge Philippi - Salade

Recept uit Salade:

Kruidengrissini

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bloem, gedroogde gist, kervel, olijfolie, peterselie, water en zout

Soort:
brood en broodgerecht / vegan
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Snack of tussendoortje uit De banketbakker:

Bitterballen

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, eidooier, eiwit, gelatine, mager kalfsvlees, maggi, mosterd, nootmuskaat, paneermeel, fijn, paneermeel, grof, peperkorrel, peterselie, roomboter, slagroom, water en zonnebloemolie

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Snack of tussendoortje uit De banketbakker:

Kalfskroketten

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, eidooier, eiwit, gelatine, mager kalfsvlees, maggi, mosterd, nootmuskaat, paneermeel, fijn, paneermeel, grof, peperkorrel, peterselie, roomboter, slagroom, water en zonnebloemolie

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Griekse keuken: artisjokken met ei-citroensaus

Ingrediënten:
artisjok, artisjokken, bladpeterselie, bloem, bouillon, citroen, citroensap, eidooier, extra vergine olijfolie, groentebouillon, hart, water, maïzena, olijfolie, patentbloem, peperkorrels, peterselie, vruchtensap, water, zout, 
zout en peper en zoutvlokken

Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Recept uit Cajun koken:

Gumbo met kip

Ingrediënten:
andouille, bloem, boter, cajungroente, cajunkruiden, gedroogde chilipeper, gedroogde tijm, kip, kippenbouillon, kruidnagel, laurier, lente-ui, peterselie, pimentkorrels en water

Keuken:
Cajun
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Haal meer recepten op...