Recept uit De pastabijbel:
Elicoidali met kaas en room
- Ingrediënten:
- boter, eierdooier, elicoidali, nootmuskaat, panna da cucina, parmezaanse kaas, ricotta, room, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, eidooier, eiwit, gruyère, kaneel, knoflook, melk, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, slagroom, spinazie, suiker, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Jong a/d kook:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit The big green egg book:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / nagerecht uit Raapsteeltje:
Recept uit Het groot fondue boek:
Diner / nagerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit De Dikke van Dam:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Recept uit Margriet kookboek: