599 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: botercitroensapeigemberpoederkaneelknoflookkokosmelkkruidenkurkumalimoenolieolijfoliepeperpeterseliesojasausspecerijensuikertomaatuiwaterwortelzeezoutzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:

Kweeperen met lamsgehakt & koriander

Ingrediënten:
broodkruim, citroen, ei, gemalen piment, gember, granaatappelmelasse, granaatappelpitten, kardemompeulen, kippenbouillon, knoflook, koriander, kweeperen, lamsgehakt, olijfolie, rode chilipeper, suiker, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Urad dal met maanzaad en koriander

Ingrediënten:
arachideolie, boter, chilipeper, gemberwortel, koriander, linzen, maanzaad, peper, peterselie, urad dal en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Wortelsoep Met Gember En Komijnyoghurt

Ingrediënten:
chilivlokken, citroengras, komijnpoeder, groentebouillon, olijfolie, stemgember, verse koriander, wortels, yoghurt, zout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Gestoomde zeebaars met zwarte-bonensaus

Ingrediënten:
bosui, gefermenteerde zwarte bonen, gemberwortel, geroosterde sesamolie, medium sherry, paksoi, peper, plantaardige olie, rijstazijn, sesamzaad, sojasaus, verse koriander en zeebaars

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / stomen / feestdagen
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Pompoen - kaneelsoep

Ingrediënten:
bladpeterselie, bruine suiker, cashewnoten, flespompoen, gehakt, gember, kaneelpoeder, kippenbouillon, melk, olijfolie, pijnboompitten, pompoen, rode peper, room, ui, verse koriander, peper, wortel en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Basisrecept uit Home made:

Ketchup

Ingrediënten:
azijn, gember, knoflook, korianderzaad, kruidnagel, nootmuskaat, paprikapoeder, peper, rode paprika, suiker, tomaat, ui en zout

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Bijgerecht uit Thuis bij Jamie:

Zelfgemaakte tomatenketchup

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bruine suiker, gember, kerstomaat, knoflook, korianderzaad, kruidnagels, olijfolie, rode ui, rodewijnazijn, rood spaans pepertje, tomaten, tomaten uit blik, venkelknol, zeezout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Bijgerecht uit Zuur:

Basispickle

Ingrediënten:
azijn, cayennepeper, dille, groenten, koriander, kruiden, rozemarijn, specerijen, suiker, szechuanpeper, venkelgroen, venkelzaad, zout en zwarte peper

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Haal meer recepten op...