345 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroencitroensapeigroenteknoflookkruidenkruidnagellaurierlaurierbladolieolijfoliepreiselderijsuikertijmtomaatuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Bresaola, knolselderij, radijs & peterselie

Ingrediënten:
bladpeterselie, bresaola, extra vierge-olijfolie, knolselderij, kristalsuiker, radijs, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Buffet / bijgerecht uit Veg!:

Knolselderij met appel, rozijn en peterselie

Ingrediënten:
appel, bladpeterselie, ciderazijn, knolselderij, koolzaadolie, mosterd, olijfolie, rozijnen, suiker, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde knolselderij

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, citroen, ei, frituurolie, indiase zachte groene chilisaus, knolselderij, paneermeel, peterseliepesto, peterseliepuree, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Onno Kleyn en Charlotte Kleyn - Luilekkerland

Bijgerecht uit Luilekkerland:

Gebakken knolselderij

Ingrediënten:
belegen geraspte kaas, boter, margarine, peper, peterselie, selderijknol en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
broodbeleg / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:

Zoetzure knolselderij en koolraap

Ingrediënten:
appelazijn, citroen, dijonmosterd, dille, fijne kristalsuiker, gedroogde bosbessen, gedroogde morellen, kappertjes, knoflook, knolselderij, koolraap, olijfolie, peterselie, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:

Zoetzure knolselderij en koolraap

Ingrediënten:
appelazijn, citroen, dijonmosterd, dille, fijne kristalsuiker, gedroogde bosbessen, gedroogde morellen, kappertjes, knoflook, knolselderij, koolraap, olijfolie, peterselie, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Selderij rémoulade

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, knolselderij, peterselie, remouladesaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Snert

Ingrediënten:
doorregen spek, gedroogde spliterwten, knolselderij, prei, slagersrookworst, verse peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten / worst
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Zuidbeierse groentesoep

Ingrediënten:
knolselderij, peper, plokworst, verse peterselie, vleesbouillon, witte kool, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Mark Jensen - De Urban Cook

Recept uit De Urban Cook:

Knolselderijremoulade

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, dragon, eidooier, kappertjes, knoflook, knolselderij, olijfolie, peterselie, plantaardige olie, zeezout en zwarte peper

Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Broodsoep

Ingrediënten:
eiwit, gebruinde boter, gerookte champignons, gerookt eekhoorntjesbrood, gevogeltefond, ijsblokjes, jeneverbessen, knolselderij, korianderkorrels, laurier, peperkorrels, peterselie, runderschenkel, tijm en wortel

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Janine Bruinooge - Jam, gelei, confituur

Bijgerecht uit Jam, gelei, confituur:

Lentepickles

Ingrediënten:
bladselderij, bleekselderij, bloemkool, peterselie, witte peper, gemberpoeder, ketoembar, keukenzout, knolselderij, komkommer, koolraap, koolrabi, kristalsuiker, kurkuma, mosterdzaad, natuurazijn, tarwebloem en voorjaarsgroenten

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Lekkere recepten van het land

Recept uit Lekkere recepten van het land:

Groentebouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, foelie, knoflook, knolselderij, korianderzaad, laurierblaadjes, peterselie, preien, rozemarijn, tijm, uien, wortels, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Haal meer recepten op...