Bijgerecht uit Veg!:
Spruitjes met sjalotjes ui de oven
- Ingrediënten:
- citroensap, koolzaadolie, sjalot, spruitjes, tijm, zeezout en zwarte peper
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, dragon, droge witte wijn, eidooier, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, prei, room, rozemarijn, slagroom, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Veg!:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit Wild en gevogelte:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Kookboek de kleine smaakmaker:
Recept uit Wild:
Diner / bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: