79 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebloemcitroenraspcitroenschildilledroge witte wijneiknoflooklauriernootmuskaatolijfoliepeterselieplantaardige olierozemarijnsjalotslagroomsuikertijmuiwaterwitte peperwitte wijnzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Spaghetti met citroen en kappertjes

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, citroensap, kappertjes, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalot, spaghetti, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Spaghetti met citroen en basilicum

Ingrediënten:
basilicum, boter, citroenrasp, citroensap, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalot, spaghetti, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / hoofdgerecht uit Tajine:

Kip met ui, knoflook en ingemaakte citroen

Ingrediënten:
boerenkip, boter, citroensap, gemalen kardemom, gemberpoeder, ingemaakte citroen, kaneelstokje, knoflook, peper, saffraanpoeder, ui, verse bladpeterselie, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
gevogelte / tajine
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Heek met citroen en laurierblad - merluza con limón

Ingrediënten:
boter, citroen, citroensap, heekfilet, knoflook, laurierblad, olijfolie, spa rood, tarwebloem, verse bladpeterselie, visbouillon, witte wijn, zeezout, zout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kip met citroen 1 - pollo al limone 1

Ingrediënten:
boter, braadkip, citroen, citroensap, knoflook, olijfolie, peper, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Rillettes van gerookte zalm

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, citroensap, crème fraîche, dille, gerookte zalm, lente ui en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Biefstuk met ravigotesaus

Ingrediënten:
aardappels, azijn, bietjes, bladpeterselie, citroen, citroensap, boter, gehakt, kappertjes, olijfolie, sjalot, peper, wortels, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Hazenbout met cranberrycompote

Ingrediënten:
boter, citroensap, cognac, cranberrycompote, hazenbouten, mosterd, peper, slagroom, tl geraspte citroenschil, verse tijm, wildfond, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
wild
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Ravioli met krab

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, citroensap, gedroogde chilipeper, krabvlees, mascarpone, pastadeeg met chilipeper, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Kipragout met champignons

Ingrediënten:
citroenrasp, droge witte wijn, bloem, gezouten boter, kippenbouillon, kippenpoten, mosterd, citroensap, witte champignons en witte peper

Keuken:
Duits
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Pittige oesters met prei

Ingrediënten:
boter, citroen, citroensap, eierdooier, grof zeezout, kerriepoeder, oesters, peper, prei, saffraandraadjes, slagroom, suiker, witte wijn en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Zalmrillette

Ingrediënten:
boter, citroen, citroensap, cognac, gerookte zalm, knoflook, olijfolie, peper, roomkaas, verse tijm, zalmfilet en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kruidige langoest - aragosta alle spezie

Ingrediënten:
boter, citroen, citroensap, gemalen korianderzaad, gemberpoeder, kerrie, langoestenstaart, peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
barbecue/grill / schaal- en schelpdieren / feestdagen
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Tagliatelle met zalmforel

Ingrediënten:
boter, citroen, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, peper, tagliatelle, verse dille, verse peterselie, zalmforelfilet en zout

Keuken:
Europees
Soort:
pasta/noodles / vis
Haal meer recepten op...