84 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelazijnbloembotercitroensapeiknoflookkorianderkruidenmelkoliepeterselierode paprikarode uitijmtomaatuivleeswaterworstzeezoutzout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan monday: peperige paarse soep

Ingrediënten:
amandelmelk, appel, balsamicoazijn, bieslook, bouillon, eieren, extra vergine olijfolie, bieslook, groentebouillon, klokhuis, kool, olijfolie, rodekool, rode ui, rode uien, tijm, tijm, ui, uien, verse rodekool, verse tijm, vlees, zoete appel, 
zout en peper, zuivel en zwarte peper

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Mergkoolsoep met gefrituurde uienringen

Ingrediënten:
aardappel, bloem, bouillon, ei, knoflook, laurier, licht bier, mergkool, olie, peper, plantaardige olie, runderworst, slagroom, tijm, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon / frituur
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:

Worst met roodloof, ui en speculaaskruiden

Ingrediënten:
anijs, boter, gemalen kardemom, kaneel, karwij, kweeperenpasta, nootmuskaat, olie, peper, radicchio, speculaaskruiden, walnoten, worst en zoete ui

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Sabine Koning

Recept van Oh my foodness:

Geroosterde Paprika Maaltijdsoep

Ingrediënten:
basilicum, courgette, klokhuis, macaroni grande, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode paprika's, rode ui, rode zoete puntpaprika, rundvleesbouillon, salami, knoflook, tomatenblokjes, water en worst

Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:

Puylinzen in salie-tomatensaus

Ingrediënten:
olijfolie, puylinzen, salieblaadjes, rode wijn, bleekselderij, tomaten uit blik, vlees, worsten, wortel, zout en zwarte peper

Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Noedelsalade met mais

Ingrediënten:
azijn, groene paprika, mais in blik, noedels, olie, pasta, rode paprika, suiker, tomaat, verse peterselie, water, worst, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vlees / pasta/noodles
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

'Slow' lasagne

Ingrediënten:
bechamelsaus, bloem, boter, lasagnevellen, mager rundergehakt, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rundergehakt, selderijknol, spek, tomatenpuree, tomatensaus, ui, varkensgehakt, winterwortel, witte wijn, worst en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Brunch / lunch / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:

Frittata

Ingrediënten:
ansjovis, artisjok, bloemkool, chorizo, ei, gorgonzola, ham, olijfolie, olijven, oude geraspte kaas, paddestoelen, peper, prei, sardines, spinazie, ui, water, worst, zongedroogde tomaat en zout

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Lasagne

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, ham, knoflook, kruidnagelpoeder, lasagne, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rode wijn, rundergehakt, tomaat, ui, worst, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:

Crostini met peer & serranoham

Ingrediënten:
citroensap, extra vierge-olijfolie, peer, peper, serranoham, vlees en zuurdesembrood

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Paella Valenciana

Ingrediënten:
erwten, gepelde grote garnalen, inktvis, kip, knoflook, mager varkensvlees, mosselen, olijfolie, paling, peper, peterselie, rjjst, rode paprika, saffraan, tomaten, worstjes en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
paella
Een recept uit Jodi Leunissen

Recept van Blik in de Keuken:

5 Spaanse tapas in 50 minuten

Ingrediënten:
aardappelen, blikje tonijn, tomaat in blik, brood, chilivlokken, chorizoworst, ei, peterselie, garnalen, gegrilde paprika, olijfolie, groene kruiden, half-om-halfgehakt, ham, manchego, olijfolie, olijven, paneermeel, paprikapoeder, peper, peterselie, rode pepers, rode wijn, sjalot, spaanse peper, stokbrood, tijm, knoflook, ui, venkelzaad, worst, zout en 
zout en peper

Haal meer recepten op...