Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Kuzu kebabi - Lamskebab
- Ingrediënten:
- citroensap, cognac, lamsschouder, perkamentpapier, tijm, tomatenpuree, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, azijn, basilicum, citroen, dressing, erwtenscheuten, extra vierge olijfolie, geitenkaas, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, sjalot, suiker, tomaat, ui, vet, vruchtensap, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Istanbul:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Snack of tussendoortje uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Brouw het zelf:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Wat Aten Zij?: