Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, crème fraîche, druivenpitolie, ei, eidooier, eiwit, groentebouillon, karnemelk, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, slagroom, suiker, tijm, ui, volle melk, water, zonnebloemolie, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / nagerecht uit Brood - 100 internationale recepten:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Het Laura’s bakery bakboek:
Diner / nagerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Noma:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Recept uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / voorgerecht uit Literalicious:
Recept uit Noma:
Diner / nagerecht uit Sous vide:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Ontbijt / diner uit De dikke vegetariër:
Recept uit Noma: