Recept uit De kunst van het koken:
Geblancheerde spruiten met boter of room
- Ingrediënten:
- boter, slagroom, spruiten, tuinkruiden, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bloemkool, broccoli, citroensap, crème fraîche, ei, groente, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, vlees, water, witte wijn, zout, zuivel, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / nagerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Bijgerecht uit Lekker Hollands:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het ATAG kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Home Made winter:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / lunch / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks: