Recept van Francesca Kookt!:
Valentijnsmenu: Decadente aardappel uit de oven met room en knoflook
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, slagroom, tijm, vastkokende aardappel, zeezout, zoete aardappel en zwarte peper
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit De pastabijbel:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Bijgerecht uit Lekker Hollands:
Bijgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Recept van Okoko recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel: