348 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbleekselderijbotercitroensapeigehaktgroenteknoflookkoolkruidenmelkolieolijfoliepeperpeterseliepreirijstsuikertomaatuiwaterwortelzeezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Gevulde groene kool

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, broodkruim, citroensap, doorregen spek, ei, halfdroge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, peper, pijnboompitten, savooiekool, sjalot, tomaat, ui, varkensworst, verse gemengde kruiden, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Bouillon met vlees, bloemkool en mie - sop kol kembang

Ingrediënten:
bloemkool, djinten, foelie, gemalen komijn, gemalen koriander, groente, ketoembar, knoflook, kruidnagel, mie, nootmuskaat, runderpoulet, ui, zout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Gevulde kool

Ingrediënten:
chorizo, ei, gedroogd eekhoorntjesbrood, groene kool, grof zout, knoflook, saucijzen, sjalot, slagroom en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Patrijs met kool

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, doorregen buikspek, mager buikspek, olijfolie, patrijs, groene kool, vleesextract en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Rijst met vlees-groentesaus

Ingrediënten:
aardappelmeel, amandelschaafsel, azijn, bouillon, gemberpoeder, hamlappen, knolselderij, olijfolie, prei, rijst, savooiekool, suiker en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten / pasta/noodles
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Spaanse keuken:

gesmoorde kool met chorizo

Ingrediënten:
boter, chorizo, droge sherry, gemalen zwarte peper, groene kool, knoflook, korianderzaad en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:

Gesmoorde kool met chicharones

Ingrediënten:
bakchorizo, boerenkool, fijn zeezout, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, olijfolie, peper, savooiekool, sherryazijn, varkenszwoerd, venkelzaad, zoet gerookt paprikapoeder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:

Soep van gekke kool

Ingrediënten:
bleekselderij, brood, kool, parmezaanse kaas, peper, prei, rijst, ui, varkensbotten, varkensgehakt, wortel en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Diner / hoofdgerecht uit Spanje:

Castiliaanse stoofpot van vlees en groenten

Ingrediënten:
aardappel, chorizo, groene kool, kikkererwten, knoflook, kruidnagelpoeder, laurierblad, peper, ui, varkenslap, verse peterselie, winterwortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Dagje Geen Vlees: Mexicaans groentepannetje

Ingrediënten:
avocado, tomaat in blik, bonen, brood, ei, eieren, fruit, gele paprika, groente, kidneybonen, kruiden, kruidenmix, magere kwark, maggi, olie, olijfolie, paprika, peterselie, rode paprika, rode peper, rode ui, peterselie, tomatenblokjes, vlees, zout en zout

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Gemengde kool - mixed greens

Ingrediënten:
amsoi, azijn, chilipeper, gezouten varkensvlees, jalapeñopeper, knoflook, peper, savooiekool, snijbiet, suiker, zout en zuurkoolspek

Keuken:
Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groente
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Gevulde kool - stuffed cabbage

Ingrediënten:
kaneel, kippenbouillon, olie, piment, rijst, rozijnen, rundergehakt, savooiekool, tomatenpuree, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Russisch / Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groente
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Gevulde kool - chou farci

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, broodkruim, crépine, ei, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, mager rundvlees, melk, olie, peper, quatre épices, savooiekool, sjalot, speklap, tijm, ui, varkensdarmnet, varkensschouder, verse bieslook, verse peterselie, verse tijm, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:

Worst van varkenszwoerd met gestoofde kool

Ingrediënten:
bonenkruid, citroenschil, eendenlever, framboos, gedroogde tomaten, kool, knoflook, kruidenfarce, peper, rode wijnazijn, sjalot, tijm, varkensfond, varkensschouder, varkenszwoerd, witte wijn en zout

Haal meer recepten op...