19 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebotercalasparrarijstdroge witte wijnextra vierge olijfoliegroene paprikakippenbouillonknoflooklinguinenoorse garnalenñoraspaprikaspeperpijlinktvisrode spaanse pepersjalotspaanse uiuivenkelzaadvisbouillonwitte wijnzeezoutzoet paprikapoederzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Pasta met zeevruchten - fiduea

Ingrediënten:
knoflookmayonaise, citroen, noedels, groene paprika, knoflook, noorse garnalen, ñoraspaprikas, olijfolie, saffraandraadjes, spaanse ui, spaghettini, tomaat, venkelzaad, venusschelpen, verse bladpeterselie, visbouillon, zeeduivelfilet, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Jools' favoriete pasta voor de zaterdgmiddag

Ingrediënten:
basilicum, citroen, kaneel, olijfolie, parmezaanse kaas, rigatoni, rode spaanse peper, rode ui, tomaat in blik, tonijn in blik, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Heerlijke linguine met krab

Ingrediënten:
bruin krabvlees, citroen, extra vierge olijfolie, groene asperges, linguine, rode spaanse peper, venkelknol, venkelzaad, wit krabvlees, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Superlinguine met pijlinktvis

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, erwtjes, extra vierge olijfolie, knoflook, linguine, munt, pijlinktvis, rode spaanse peper, witte wijn, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Zwarte-engeltjes-taglia

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroen, coquilles, extra vierge olijfolie, knoflook, rode spaanse peper, witte wijn, zeezout, zwarte pasta en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

NYC-arrabbiata met wodka

Ingrediënten:
ansjovisfilet, citroen, extra vierge olijfolie, knoflook, olijfolie, peterselie, rode spaanse peper, spaghetti, tomaat in blik, wodka, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

paella met zeevruchten

Ingrediënten:
bakchorizo, citroen, droge witte wijn, erwten, gamba, garnalen, gemalen zwarte peper, kippenbouillon, knoflook, mosselen, olijfolie, paellarijst, pijlinktvis, rode paprika, saffraandraadjes, scampi, spaanse ui, strandgapers, tomaat, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / pasta/noodles
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / voorgerecht uit Noedels:

Nathan Fongs salade met garnalenwontons

Ingrediënten:
chilipoeder, citroen, ei, japanse bruine-rijstazijn, knoflook, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, limoen, olijfolie, ronde wontonvellen, rucola, scampi, sesamolie, sjalot, waterkastanje, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Arabia:

Fregola met venkelbouillon en schelpjes

Ingrediënten:
citroen, fregola, groene olijven, knoflook, kokkels, olijfolie, peper, steranijs, ui, venkelknol, verse peterselie, vongole en zout

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Paella met kip en garnalen

Ingrediënten:
calasparrarijst, citroen, groene paprika, kippenbouillon, kippenvlees, knoflook, noorse garnalen, ñoraspaprikas, olijfolie, saffraandraadjes, snijbonen, spaanse ui, sperziebonen, verse bladpeterselie, witte wijn, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Natte visrijst - arroz al marinera

Ingrediënten:
calasparrarijst, citroen, groene paprika, knoflook, noorse garnalen, ñoraspaprikas, olijfolie, pijlinktvis, saffraandraadjes, spaanse ui, venkelzaad, verse bladpeterselie, visbouillon, witte wijn, zeeduivelfilet, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Heilbot met garnalen-affraanrijst

Ingrediënten:
knoflookmayonaise, calasparrarijst, citroen, citroensap, groene paprika, heilbotfilet, kerstomaat, knoflook, laurierblad, noorse garnalen, olijfolie, peper, saffraandraadjes, ui, venkelknol, venkelzaad, vis, visbouillon, waterkers, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:

Zwarte rijst - arroz negro

Ingrediënten:
calasparrarijst, citroen, groene paprika, inktvisinkt, knoflook, olijfolie, pijlinktvis, spaanse ui, tomatenpuree, verse bladpeterselie, visbouillon, witte wijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst / pasta/noodles
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Down to earth:

Mosselen met gegrilde watermeloen en boekweitpasta

Ingrediënten:
boekweitpasta, citroen, fijn zeezout, fleur de sel, knoflook, mosselen, olijfolie, prei, room, sjalot, sushiazijn, verse tijm, vers laurierblaadje, vinaigrette, watermeloen, witte wijn en wortel

Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Trifogli met mosselen

Ingrediënten:
citroen, droge witte wijn, knoflook, margarine, mosselen, olijfolie, peper, peterselie, trifogli, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Garnelen in orientalischer Gewürzbutter mit Zimt-Linguine / Garnalen in orientaalse kruidenboter met kaneel-linguine

Ingrediënten:
citroenrasp, gedroogde rode chilipeper, geklaarde bruine boter, gember, groene kardemompeulen, garnaal, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, linguine, milde chilivlokken, olijfolie, peper, sinaasappelrasp, vanillepeul en zout

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren