18 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: avocadobloemkoolbroccolicashewnotencitroenraspcitroensapdijonmosterdextra vierge olijfoliegranaatappelHimalayazoutkikkererwtenknoflookkomijnzaadlente-uimosterdolijfoliepalmkoolpaprikapoederpeperrode uiwitte koolwortelzeezoutzoutvlokkenzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Salade van kool en koolrabi

Ingrediënten:
alfalfa, citroen, dille, gedroogde morellen, knoflook, koolrabi, olijfolie, witte kool, witte peper en zout

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Therese Elgquist - Green salads

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:

Salade met zoete aardappel, cantharellen, kool en koriandermayonaise

Ingrediënten:
appelciderazijn, bloemkool, boekweitkorrels, cannellinibonen, cantharel, citroenrasp, dijonmosterd, sla, grapefruitsap, Himalayazout, limoensap, oesterzwam, plantaardige olie, sojamelk, spruitjes, sugarsnaps, tamari, verse koriander, verse mierikswortel, versgemalen zwarte peper, zoete aardappel, zoutvlokken en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

La grande insalata mista - Grote gemengde rauwe salade

Ingrediënten:
andijvie, artisjok, bindsla, bleekselderij, citroen, courgette, extra vergine olijfolie, gele paprika, groene kool, komkommer, kropsla, krulandijvie, lente-ui, radicchio, rode kool, rode paprika, rode radijs, rode ui, rode wijnazijn, rucola, savooiekool, tomaten, veldsla, venkel, witte radijs, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegan
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Lunch / bijgerecht uit Thuis bij Jamie:

De lekkerste coleslaw van wintergroenten

Ingrediënten:
biet, citroen, extra vierge olijfolie, mosterd, raap, radijzen, rode kool, rode ui, selderijknol, sjalot, tuinkruiden, venkelknol, witte kool, wortel, yoghurt, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Arabia:

Marokkaanse wittekoolsalade

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, komijn, olijfolie, paprikapoeder, peper, verse koriander, vleestomaat, witte kool, zoete witte ui en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Amelia Wasiliev en Deirdre Rooney - Boerenkool

Brunch / lunch / bijgerecht uit Boerenkool:

Boerenkool Met Tahinidressing

Ingrediënten:
boerenkoolbladeren, chilivlokken, citroen, dikke yoghurt, hazelnoot, olijfolie, palmkoolbladeren, peper, tahini en zeezout

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Lunch / bijgerecht uit Home made:

Witte koolsla met kummel

Ingrediënten:
citroen, druivenpitolie, knoflook, kummelzaad, munt, peper, waterkers, witte kool en zout

Soort:
salade / barbecue/grill / vegetarisch
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Bijgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:

Bloemkoolsla

Ingrediënten:
bloemkool, citroen, kruidenazijn, mosterd, olijfolie, peper, peterselie, roquefort, walnoten en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Brunch uit NAJAT:

Zaalouk van bloemkool

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloemkool, citroen, gemalen komijn, knoflook, koriander, olijfolie, paprikapoeder, peper en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegan
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Spitskoolsalade met smaken van kimchi

Ingrediënten:
chiliflakes, citroenzest, fijne suiker, gember, granaatappel, granny-smithappels, grof zout, rode ui, spaanse chilipeper, spitskool, sumak, tuinkruiden en zonnebloemolie

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / vegan / groente
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit Arabia:

Witte tabouleh

Ingrediënten:
citroen, fijne bulgur, lente-ui, olijfolie, peper, verse munt, verse peterselie, vleestomaat, witte kool en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
salade / pasta/noodles / vegetarisch