Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, gember, groente, knoflook, komkommer, koriander, kruiden, kruidnagel, kurkuma, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode wijnazijn, sjalot, specerijen, vet, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Francesca Kookt!:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Ontbijt uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Eten in Italie:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Recept uit Istanbul:
Bijgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: