Recept uit Junges Gemüse:
Prei
- Ingrediënten:
- boter, gladde peterselie, knoflook, nootmuskaat, peper, prei, sjalot, slagroom en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- groentevulling / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, cayennepeper, citroensap, courgette, ei, groente, groentebouillon, kippenbouillon, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, rozemarijn, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Junges Gemüse:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / voorgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Bijgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Verrassende groentegerechten:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept van I love food & wine:
Recept uit The naked chef:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Bijgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken: