72 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebotercitroencourgetteeikaaskerstomaatknoflookmozzarellaolieolijfoliepastapecorinopeperpestoricottarucolauiwaterzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Ursula Strik

Recept van Miss Fromage:

Risotto tomaat-basilicum

Ingrediënten:
basilicum, droge witte wijn, olijfolie, groentebouillon, kaas, pijnboompitten, risottorijst, knoflook, tomaten en 
zout en peper

Een recept uit Lisette

Recept van Onze Franse keuken:

Tomaten Pesto

Ingrediënten:
balsamicoazijn, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten, knoflook, tomatenpuree, verse basilicum en zongedroogde tomaten

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

Gnocchi met tomaat en pesto

Ingrediënten:
aardappelen, basilicum, bloem, deeg, basilicum, pijnboompitten, gnocchi, olijfolie, knoflook, knoflooktenen, kruimige aardappelen, nootmuskaat, olie, olijf, olijfolie, parmezaanse kaas, parmezaanse kaas, pasta, 
zout en peper, pesto, pijnboompitten, puree, tomaat, knoflook, tomaten, verse peper, water en zout

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Auberginerolletjes

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bloem, dadels, gedroogde tomaten, ijsbergsla, knoflook, mascarpone, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, tomaat en zwarte olijven

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / lunch / buffet / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Pastabombe

Ingrediënten:
basilicum, courgette, ei, paddestoel, knoflook, magere spekblokjes, mozzarellakaas, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, pijnboompitten, sjalot, spaghetti en tomaatblokjes

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Italiaanse tomatensoep met pesto

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, boter, knoflook, margarine, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, pomodoritomaat, rauwe ham, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tomatenpuree en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Minestrone met pesto

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, cannellinibonen, courgette, gedroogde paddenstoelen, kool, korte pasta, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, pijnboompitten, sperziebonen, tomaten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Lasagne met aubergine en ricotta

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, boter, lasagne, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, ricotta en tomatenpuree

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Tomatentaart met basilicummascarpone

Ingrediënten:
basilicum, boter, dijonmosterd, ei, knoflook, mascarpone, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitjes, roomboterbladerdeeg, rozemarijn, sherryazijn, tapenade, tijm, tomaat en ui

Keuken:
Frans
Soort:
quiche
Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Basisrecept uit Trattoria:

Rode pesto

Ingrediënten:
basilicum, chilipoeder, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, rode paprika, tomaat en tomatenpuree

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Avondmaal uit Fresh en light:

Volkorenpizza's

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, cherrytomaten, citroensap, courgette, feta, munt, oregano, paddenstoel, parmezaanse kaas, pijnboompitjes, prosciutto, ricotta, rozemarijn, salie, spinazie, tijm en uienrelish

Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Lasagne alla montali

Ingrediënten:
00-meel, basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, broodkruim, cherrytomaten, durum tarwemeel, ei, emmentaler, extra vergine olijfolie, grano duro meel, groentebouillon, knoflook, parmezaanse kaas, pecorino, pesto, pijnboompitjes, room, rucola en zwarte olijf

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Paolo Roberto - Pizza & pasta

Recept uit Pizza & pasta:

Pasta Met Kerstomaten En Pesto

Ingrediënten:
basilicum, kaas, kappertjes, kerstomaat, knoflook, knoflook, water, olijfolie, orecchiette, parmezaanse kaas, pasta, peper, pesto, pijnboompitten, zout, strozzapreti, tomaten, zongedroogde tomaten, zongedroogde tomaten op olie, zout en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Spaghetti met gehaktballetjes in tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, cayennepeper, ei, gedroogd pepertje, gehakt, gezeefde tomaten, half-om-halfgehakt, kaas, marjolein, mozzarella, olijfolie, olijfolie, paneermeel, peper en zout, pijnboompitten, spaghetti, knoflook, tomaten, tomatensaus, ui en 
zout en peper

Haal meer recepten op...