Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Kabeljauwwangen met zuurkool
- Ingrediënten:
- bloem, bot, kabeljauwwangen, peper, rode port, witte wijn, zout en zuurkool
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroensap, ei, groente, knoflook, mayonaise, melk, olie, olijfolie, panko, paprika, peper, peterselie, suiker, ui, water, witte kool, wortel, zonnebloemolie, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Foodblabla:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja: