Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Kool met boter - embeurrée de chou
- Ingrediënten:
- boter, peper, witte kool en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, bouillon, citroensap, ei, fruit, groente, knoflook, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, suiker, tijm, ui, vlees, water, witte kool, witte wijn, wortel, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Lunch / snack of tussendoortje uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Lunch / bijgerecht uit Lekker vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept van Pure Foodie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit A little bite of Beddington:
Diner / hoofdgerecht uit Margriet kookboek:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept uit de snelle keuken:
Recept van I love food & wine: