Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Involtini van kalfsvlees
- Ingrediënten:
- basilicum, bloem, ham, kalfsschnitzels, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas en tomaat in blik
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, dragon, droge witte wijn, ei, kalfsgehakt, kruiden, laurier, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Sous vide:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Recept uit Koude keuken:
Lunch / bijgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit de snelle keuken:
Avondmaal uit Nooit meer diëten: