162 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemcitroensapdragondroge witte wijneifilodeeggroentebouillonkervelknoflookkruidenmelkolijfolieoreganoparmezaanse kaaspeperpeterselieroomsjalottijmtuinkruidenuiwaterzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Toscaanse boterige zalm

Ingrediënten:
basilicum, boter, citroen, extra vergine olijfolie, gehakt, kruiden, gemalen zwarte peper, kerstomaat, parmezaanse kaas, room, spinazie, knoflook, zalmfilets en zout

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Gestoofde ossestaart met basilicum-knoedels

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, eiwit, knoflook, laurier, ossestaart, peper, peterselie, rode wijn, tijm, tomatenketchup, ui, worcestersaus, wortel, zeezout, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:

Rullo di scarola

Ingrediënten:
00-meel, basilicum, bieslook, boter, broodkruim, crescenza, escarole, extra vergine olijfolie, knoflook, krulandijvie, pijnboompitjes, room, roomkaas, rozijn, salie en zwarte olijf

Keuken:
Italiaans
Soort:
beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

River Cottage zomerse groentetuinsoep

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bleekselderij, boter, citroenmelisse, courgette, erwtenscheuten, erwtjes, groentebouillon, koolzaadolie, lente-ui, little gem, munt, olijfolie, peterselie, sla, snijbiet, tuinbonen, venkelgroen, venkelknol, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Bijgerecht uit Van piepers tot pasta:

Kip-bitterballen

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bloem, boter, ei, kipfilet, kippenbouillon, koffieroom, mosterd, olie, paneermeel, peterselie en vloeibaar frituurvet

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Lunch / avondmaal uit Nopi:

Blauwe-kaastaartjes met ingemaakte rode biet en honing

Ingrediënten:
basilicum, basilicumcress, bieslook, biet, blauwe valdéonkaas, boter, crème fraîche, digestivebiscuits, fijne kristalsuiker, gorgonzola, grof zeezout, hazelnoot, honing, knoflook, laurier, parmezaanse kaas, pompoenpitten, prei, rodewijnazijn, slagroom, stilton, tijm, truffelolie, roomkaas en zwarte peperkorrels

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Geitenkaas in filodeeg met pesto

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, boter, dragon, filodeeg, geitenkaas, kervel, olijfolie, pesto, peterselie, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Quiche met prei en kruiden

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, boter, halfvolle room, hartig korstdeeg, kervel, melk, olijfolie, peterselie, prei, room, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Geitenkaas in filodeeg met spinazie

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, boter, dragon, filodeeg, geitenkaas, kervel, olijfolie, peterselie, spinazie, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Geitenkaas in filodeeg met aubergine

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bieslook, boter, dragon, filodeeg, geitenkaas, kervel, olijfolie, peterselie, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Geitenkaas in filodeeg met noten

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, boter, dragon, filodeeg, geitenkaas, kervel, noten, olijfolie, peterselie, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / kaas
Haal meer recepten op...