Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, rode wijn, runderbouillon, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Home Made winter:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Recept uit Cajun koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Recept uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken: