Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroensap, ei, groente, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, slagroom, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Noma:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Buffet / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Lekker vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Snack of tussendoortje uit Bake Off Vlaanderen:
Recept uit Yo Kids:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten: