202 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbotercitroencourgetteeidooiereiwitknoflookkruidenmelkmozzarellanootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliericottaslagroomsuikertijmtomaatuiwaterzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / nagerecht / dessert uit Made in Italy:

Basilicum en chocoladefondant

Ingrediënten:
bakpoeder, basilicumvulling, bloem, boter, cacaopoeder, chocoladesaus, ei, fijne tafelsuiker, hazelnoottuiles, melkroomijs en pure chocolade

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:

Tomaten-geitenkaasrol met basilicum

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, ei, gedroogde tomaat, melk, olijf, parmezaanse kaas, pesto, ricotta, zachte geitenkaas en zure room

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Gestoofde ossestaart met basilicum-knoedels

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, eiwit, knoflook, laurier, ossestaart, peper, peterselie, rode wijn, tijm, tomatenketchup, ui, worcestersaus, wortel, zeezout, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Aquarel van asperges en ei

Ingrediënten:
asperge, bier, bladpeterselie, bloem, citroensap, eetbare bloemen, ei, eiwit, extra vergine olijfolie, frituurolie, oude balsamicoazijn, kruiden, witte wijnazijn, zongedroogde tomaatjes op olie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch / groente / frituur
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:

Gefrituurde kruiden

Ingrediënten:
basilicum, bloem, ei, frituurolie, koolzuurhoudend bronwater, oregano, peterselie, piment, salie en zonnebloemolie

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Spinazieflensjes uit de wok

Ingrediënten:
bakpoeder, basilicum, bloem, courgette, eierdooier, gemberwortel, kastanjechampignons, knoflook, komkommer, koriander, limoensap, olie, paprikapoeder, rode ui, sjalot, spinaziebladeren en volle yoghurt

Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Gnocchi met bietjes

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bloem, boter, ei, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten en rode biet

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Snack of tussendoortje uit Made in Italy:

Arancini

Ingrediënten:
basilicum, bloem, broodkruim, buffelmozzarella, doperwten, ei, frituurolie, ragu en saffraanrisotto

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

Pizza quattro gusti

Ingrediënten:
basilicum, bladpeterselie, bloem, citroen, courgette, courgettebloemen, ei, extra vierge olijfolie, garnaal, ingemaakte groene pepers, jonge spinazie, kerstomaat, knoflook, mozzarella, pancetta, pizzadeeg, rode spaanse peper, salami, snijbiet, taleggio, tomatensaus, venusschelpen, witte wijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / pizza
Een recept uit Mascha Lammes - Wereldbroodjes

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wereldbroodjes:

Mozzarella In Carozza

Ingrediënten:
bloem, mozzarella, ei, melk, olijfolie, basilicum en witte boterhammen

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Tamara Verheij en Koen de Groote - Literalicious

Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:

Gevogelte in perkament papier

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bloem, citroenolie, eiwit, amandel, kwartelborst, peterselie, roquefort, salie en spitskool

Soort:
gevogelte
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Tortelloni met pesto en pijlinktvis

Ingrediënten:
00-bloem, basilicum, bladpeterselie, bloem, ei, knoflook, olijfolie, pijlinktvis, pijnboompitten, ricotta, tomaat, walnoten en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Haal meer recepten op...