293 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederboterchampignoncitroendroge witte wijneiknoflooklaurierbladmelkolijfoliepeperpeterseliesjalotslagroomsuikeruiwaterwitte wijnwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Makreel met knoflooksaus en citroensap

Ingrediënten:
bloem, citroen, citroensap, knoflook, laurierblad, makreel, olijfolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gestoofd kalfsvlees met citroensap

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillonblokje, citroensap, dijonmosterd, kalfsstoofvlees, muskaatwijn, olijfolie, peper, sjalot, suiker, ui, vleesextract en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:

Auberginefrieten met venkelyoghurt

Ingrediënten:
aubergine, bloem, citroensap, eieren, griekse yoghurt, grof zeezout, korianderzaad, mayonaise, panko, peper, sesamzaad, venkelzaad, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Gefrituurde sardineballetjes

Ingrediënten:
bloem, citroensap, fijne kristalsuiker, knoflook, komijnzaad, olijfolie, sardines, tomaat, verse koriander, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Brandnetelpasta met zevenblad- of rucolapasto

Ingrediënten:
belegen schapenkaas, bloem, citroensap, ei, jonge brandneteltopjes, olie, peper, pijnboompitten, rucola, zeezout, zevenblad en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht uit Nopi:

Gebakken mini-artisjokken en aioli met roze peperkorrels

Ingrediënten:
bloem, chinees vijfkruidenpoeder, citroensap, dijonmosterd, eidooier, knoflook, maïzena, mini-artisjokken, olijfolie, peterselie, roze peperkorrels, tijm, wittewijnazijn, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Gefrituurde paling - anguilla fritta

Ingrediënten:
bloem, citroensap, frituurolie, olijfolie, paling, peper, polenta en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill / frituur
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Sardientjes gevuld met koriander, knoflook en komijn

Ingrediënten:
bloem, citroensap, knoflook, komijnzaad, peper, sardines, verse koriander, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

gefrituurde zeebaars

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, verse peterselie, zeebaars, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

Aangeklede bloemkool

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, citroensap, ei, melk, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / frituur
Een recept uit Christin Geweke - I love cheesecake

Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit I love cheesecake:

Traantjestaart Met Meringue

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, eiwitten, bloem, boter, poedersuiker, koolzaadolie, kwark, melk, ruwe rietsuiker, bakpoeder, vanillepuddingpoeder, vanillesuiker en zeezout

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

panharing in t zuur

Ingrediënten:
bloem, citroensap, haring, laurierblad, olie, peperkorrels, pimentkorrels, ui, wijnazijn en zout

Keuken:
Europees / Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pekel en marinades
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Saus bij Libanese gehaktballetjes

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, citroensap, granaatappelsiroop, korianderpoeder, olijfolie, pimentpoeder, ui, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
vegan / saus
Haal meer recepten op...