Recept uit Gevulde deeghapjes:
Pasteitjes met champignons, kaas en ham
- Ingrediënten:
- bloem, boter, cantal kaas, champignon, eidooier, emmentaler, gekookte ham, sjalot en witte wijn
- Soort:
- hartige hapjes / beslag/deeg
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bouillon, ei, fruit, gekookte ham, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prosciutto, rauwe ham, sjalot, slagroom, tijm, vlees, water, wortel, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Gevulde deeghapjes:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Snack of tussendoortje uit Van piepers tot pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit De liefde van de man ...:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken: