Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Dun gesneden lamsvlees met lente-ui
- Ingrediënten:
- knoflook, lamszadel, lente-uien, maïsolie, marinade voor lamsvlees, saus bij lamsvlees, sesamolie en sojaolie
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, ei, kaneel, kippenbouillon, knoflook, koriander, lamsbout, lamsgehakt, lamsschouder, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:
Recept uit Puur eten:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit delicious. magazine - 2007-02:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: