Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, rode paprika, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Diner / bijgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Bijgerecht uit Grieks koken:
Bijgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër: