Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, gist, knoflook, laurier, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Turkse kookkunst:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Bijgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept uit El Bulli:
Recept uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van Food & Friends:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht uit Hip Holland:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Lunch / bijgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Blue band kookboek pasta en rijst: