Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, fijne kristalsuiker, gember, kerstomaat, knoflook, koriander, olie, oregano, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Basisrecept uit Brindisa:
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht / basisrecept uit Ingrediënten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit Tomaten:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Bijgerecht uit Noedels:
Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De flair van eenvoud:
Bijgerecht uit Kochen für zwei:
Bijgerecht uit De truffel:
Recept uit Kochen für zwei:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella Express:
Recept uit Een kookboek.:
Recept uit Junges Gemüse:
Lunch / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol: