Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Kalfsoester met aubergine en tomaat
- Ingrediënten:
- aubergine, boter, fontina, kalfsoesters, oregano, peper en tomaat
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, bloemkool, courgette, ei, gedroogde oregano, groente, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Lekker Happen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Ontbijt uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Italiaans koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Istanbul:
Recept van Miss Fromage:
Recept uit De gezonde Joodse keuken: