270 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloemcitroensapeieidooiereiwitgistkaneelknoflookkristalsuikermaïzenamelknootmuskaatolieolijfoliepeperpeterselieplantaardige oliepoedersuikerrunderbouillonslagroomsuikertijmuiwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Daisy May's BBQ-ribs

Ingrediënten:
amerikaanse gele mosterd, boter, gerookt paprikapoeder, honing, klaprib, lichtbruine basterdsuiker, mild chilipoeder, runderbouillonblokje, water, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Ontbijt / diner / nagerecht uit Arabia:

Tartine met honing, lavendel en hazelnoten

Ingrediënten:
bloemenhoning, gezouten boter, hazelnoten, lavendel, semolina, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Tunesisch
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's Amerika:

HEET! choco & churros

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, groene spaanse peper, kaneel, kaneel, lichte rietsuiker, maïzena, pure chocolade, volle melk, water, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:

Gratin van aubergines met saus

Ingrediënten:
aubergine, bloem, boter, gruyère, kippenbouillonblokje, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
barbecue/grill / vegetarisch / frituur
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brits bakboek:

Schotse haverkoeken - scottish oatcakes

Ingrediënten:
bloem, boter, fijne havervlokken, havermeel, porridge oats, reuzel, water, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Schots / Brits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

gebraden kalfsvlees met sinaasappel

Ingrediënten:
aardappelpuree, boter, cognac, kalfsbil, sinaasappel, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, suiker, uiezout, water en zonnebloemolie

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Rundvleesbiryani

Ingrediënten:
amandelschaafsel, basmatirijst, boter, ei, gemalen fenegriek, gemalen komijn, gemalen koriander, gemalen kurkuma, groene spaanse peper, kaneel, kippenbouillon, knoflook, runderstoofvlees, sultanarozijnen, ui, gember, verse koriander, water, yoghurt en zonnebloemolie

Keuken:
Indiaas
Soort:
stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / rijst
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Zwezerik met spinazie

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, citroensap, laurierblad, melk, prei, spinazie, water, wortel, zonnebloemolie, zout en zwezerik

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Ham met spinazie en maderasaus

Ingrediënten:
bloem, boter, gekookte ham, madeira, melk, olijfolie, spinazie, ui, vleesextract, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Flensjes gevuld met kalkoen en veenbessen

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, ei, grotchampignons, kalkoenborst, melk, olie, parmezaanse kaas, suiker, veenbessen, versgemalen zwarte peper, water, wilde rijst, zonnebloemolie, zout en zure room

Keuken:
Noord-Amerikaans
Soort:
pannenkoeken en flensjes / gevogelte
Een recept uit  - De geur van witte rijst

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De geur van witte rijst:

Pasteitjes van opa

Ingrediënten:
boter, djinten, eidooier, eieren, ketoembar, knoflook, koenjit, kokosmelk, laos, meel, mihoen, rode lombok, rundergehakt, sjalotjes, suiker, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indisch
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

kip m´hammar

Ingrediënten:
boter, gemberpoeder, kip, knoflook, paprikapoeder, saffraan, ui, verse koriander, verse peterselie, water, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Snack of tussendoortje uit De banketbakker:

Kalfskroketten

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, eidooier, eiwit, gelatine, mager kalfsvlees, maggi, mosterd, nootmuskaat, paneermeel, fijn, paneermeel, grof, peperkorrel, peterselie, roomboter, slagroom, water en zonnebloemolie

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Snack of tussendoortje uit De banketbakker:

Bitterballen

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, eidooier, eiwit, gelatine, mager kalfsvlees, maggi, mosterd, nootmuskaat, paneermeel, fijn, paneermeel, grof, peperkorrel, peterselie, roomboter, slagroom, water en zonnebloemolie

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Puris

Ingrediënten:
boter, ghee, volkorenmeel, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Basis piedeeg 2

Ingrediënten:
bloem, boter, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans / Sefardisch / Joods
Soort:
beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:

Vol-au-vent met zwezerik, champignons en truffels

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, champignon, citroensap, laurierblad, melk, nootmuskaat, prei, truffel uit blik, ui, vleesextract, vol-au-vent, water, wortel, zonnebloemolie, zout en zwezerik

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

zwezerikkroketten

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, frituurolie, laurierblad, melk, paneermeel, prei, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout en zwezerik

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Baklava uit Calcutta

Ingrediënten:
boter, fijne tafelsuiker, filodeeg, gemalen amandelen, gemalen kardemomzaad, rozenwater, suiker, water en zonnebloemolie

Keuken:
Indiaas / Sefardisch / Joods
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Haal meer recepten op...