Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Rundvleesstoofpot met wortelen, uien & room
- Ingrediënten:
- allspice-bessen, laurierblad, mager rundvlees, peterselie, rode ui, schenkroom en wortel
- Keuken:
- Fins
- Soort:
- stoofgerecht
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, brood, courgette, fruit, groente, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, mager rundvlees, olie, olijfolie, peper, prei, runderbouillon, rundvlees, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, vis, vlees, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Buffet uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Koken met Sylvia Witteman:
Basisrecept uit Een jaar in Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Spaans:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: