257 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloembloemkoolbotercitroencitroensapcourgettefruitgembergroenteknoflookkruidenolieolijfoliepaprikapastapeperrijstsuikeruivleeszonnebloemoliezout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / bijgerecht uit NAJAT:

Gestoomde aubergine

Ingrediënten:
aubergines, citroen, citroenverbana, groente, water en zwarte thee

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Bijgerecht uit The naked chef:

Groentetempura

Ingrediënten:
aubergine, bloem, boksoi, broccoli, courgette, maïzena, paksoi, sperziebonen, ui, kruiden, water, wilde paddestoelen, wortel en zoete aardappel

Een recept uit Anne Wilson - Indonesisch koken

Bijgerecht uit Indonesisch koken:

Groentecurry

Ingrediënten:
aardappels, arachideolie, aubergine, chinese kool, citroensap, citroenschil, garnalenpasta, gember, kerriepoeder, knoflook, santen, suikererwten, ui, water en wortel

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Wendy Hutton - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:

Sayur lemak - Groenten in kokosmelk

Ingrediënten:
aubergine, dikke kokosmelk, gedroogde garnalen, gedroogde garnalenpasta, harde tahoe, kemirienoten, kool, olie, rode pepers, sjalot, sperziebonen, turmeriekpoeder, water, wortel en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
groente / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:

Sanhaji

Ingrediënten:
amandelen, appel, aubergine, azijn, cedraatblad, duif, gans, gehaktkoekjes, geitenvlees, haas, houtduif, kikkererwten, kip, knoflook, konijn, kool, korianderblaadjes, korianderzaad, kweepeer, mirkas, munt, murri naqi, olijven, patrijs, peper, rapen, rundvlees, saffraan, schapenvlees, venkel, water, witte lijster, worst, wortel, zout en zoute limoenen

Keuken:
Mediterraans / Spaans / Noord-Afrikaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

IJstaart met bramen

Ingrediënten:
ansjovis, bloemen, courgette, groente, koekjes, pistachenoten, rozemarijn, taart, water, wortels en zwarte bessen

Een recept uit Paolo Roberto - Pizza & pasta

Recept uit Pizza & pasta:

Pasta Met Gemengde Bonen

Ingrediënten:
bleekselderij, bonen, borlottibonen, gedroogde borlottibonen, gele ui, gemalen peper, groenten, water, water, olijfolie, paccheri, pasta, penne, peper, reuzenbonen, bleekselderij, tijm, tijm, ui, water, wortel, wortels, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Wim de Jong en Frank van Dijl - Stadskookboek Rotterdam

Recept uit Stadskookboek Rotterdam:

Daksalade

Ingrediënten:
amandelen, boekweit, bosuitjes, citroen, doperwten, groene asperges, groenten, komkommer, koriander, munt, rode ui, sesamolie, shiitake, sla, snijbiet, sperziebonen, tahin, tamari, veldsla, water, wortel, zeewier en zout

Een recept uit Steven Joyce en Rebecca Seal - Istanbul

Recept uit Istanbul:

Turşu

Ingrediënten:
appelciderazijn, bloemkoolroosjes, groene chilipepers, groenten, korianderzaad, kristalsuiker, pareluitjes, radijs, sjalotten, venkel, water, wortel en zout

Keuken:
Turks
Haal meer recepten op...