Recept uit De kunst van het koken:
Geblancheerde spruiten met boter of room
- Ingrediënten:
- boter, slagroom, spruiten, tuinkruiden, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, champignon, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, eidooier, knoflook, knolselderij, kruiden, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, suiker, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Noma:
Recept uit Noma:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Noma:
Recept uit Noma:
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.: