Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Gekonfijte eend met groente en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappelpuree, boter, gekonfijte eendenbouten, knoflook, knolselderij, peper, tijm, ui, winterwortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloemkool, ei, groente, knoflook, kruiden, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, prei, room, rozemarijn, selderij, slagroom, suiker, tomatenpuree, ui, vlees, water, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Avondmaal uit Veg!:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit The Naked Chef is terug:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept van Okoko recepten:
Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Plenty:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Food en So Much More: