Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Vol-au-vent (kippenpastei)
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignon, citroensap, kip, kruidnagel, laurier, prei, selderij, tijm, ui en wortel
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, blanke kippenbouillon, bleekselderij, boter, champignons à blanc, droge witte wijn, ei, eidooier, geglaceerde witte uitjes, kip, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, slagroom, ui, water, witte peper, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Gemüse! :
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fast food:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zeeuwse pot:
Recept uit De worst story:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier: