Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, brood, citroensap, ei, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, slagroom, specerijen, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit Home Made winter:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje: