Recept uit De kunst van het koken:
Oeufs brouillés - Roereieren
- Ingrediënten:
- boter, eidooier, melk, peper, peterselie, slagroom, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, bouquet garni, cayennepeper, citroensap, crème fraîche, dragon, ei, eiwit, gelatine, kervel, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, peper, prei, room, sjalot, tijm, ui, witte peper, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De banketbakker:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De banketbakker:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek: