Recept uit Elzas:
Marinade
- Ingrediënten:
- bloem, knoflook, knolselderij, laurier, pinot noir, tijm, ui en wortel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- marinade
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladerdeeg, boter, champignon, citroensap, crème fraîche, ei, ham, kip, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, room, selderij, suiker, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Elzas:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Home Made winter:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fast food:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: